Otelimiz medeniyetlerin beşiği Mezopotamya’ya hakim Mardin Merkezde bulunan konukseverlik anıtıdır.Maridin Otel mimari yapısı restore edilerek ve yüksek konfor teknolojileriyle donatılarak eski görkemini günümüze taşımaktadır. Konukların ihtiyaçları en ince detaylarına göre düşünülerek tasarlanan Maridin Otel, Mezopotamya Ovası’na hâkim, muhteşem manzaralı Kral , Suit  ve Standart odalarıyla misafirlerine konforlu ve kaliteli konaklama hizmeti veriyor.

Maridin Otel ışık saçan mimarisi ve huzur veren motifleri ile geçmişin dokusunu yansıtmaktadır.1600 yıllık bir geçmişin pek çok dönemine tanıklık etmiş Maridin Otel değişen çağlara meydan okurcasına dimdik ayakta.Maridin Otel, taş işçiliğinin tüm görkemini yansıtan karakteristik binası, Mardin şehrine hakim konumu, göz alabildiğine uzanan Mezopotamya Ovası manzarası, önemli tarihi eserlere yakınlığıyla, ziyaretçilerine büyülü bir zaman yolculuğu sunuyor.

Mardin ve Mezopotamya ovasını  seyretme imkanı veren Teras Restoran & Cafe ise konuklarını Dünya ve Mardin mutfağına özgü mükemmel lezzetlerle ağırlıyor.

Otelimiz bünyesinde organize edebileceğiniz günübirlik mesafedeki tarihi turlar sizi büyülemeye yetecektir.