Hamdani Restaurant medeniyetlerin beşiği Mezopotamya’ya hakim Mardin Merkezde bulunan konukseverlik anıtı Maridin Otel bünyesinde bulunmaktadır. Mimari yapısı restore edilerek ve yüksek konfor teknolojileriyle donatılarak eski görkemini günümüze taşıyan, misafirlerimizin ihtiyaçları en ince detaylarına göre düşünülerek tasarlanan Hamdani Restaurant, Mezopotamya Ovası’na hâkim, muhteşem manzarasıyla kaliteli hizmet veriyor.

1600 yıllık bir geçmişin pek çok dönemine tanıklık etmiş Hamdani Restaurant adını 890’lı yıllarda bölgeye hakim olan ve bölgenin tarihinde önemli rol oynayan Hamdaniler’den alıyor.

Değişen çağlara meydan okurcasına dimdik ayakta olan Hamdani Restaurant taş işçiliğinin tüm görkemini yansıtan karakteristik binası, Mardin şehrine hakim konumu, göz alabildiğine uzanan Mezopotamya Ovası manzarası, önemli tarihi eserlere yakınlığıyla, misafirlerine büyülü bir zaman yolculuğu sunuyor.

Açık ve kapalı alanlara sahip toplam 650 kişilik kapasitesi ile Hamdani Restaurant Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini geniş menü alternatifleriyle size ve sevdiklerinize hizmet vermekten mutluluk duyuyor.

Burada her şey size özel…

Toplantı ve diğer organizasyonlarınızı zengin menü sunumlarıyla tamamlayacak bu restoranımız sizler için düşünüldü. Küçük ve orta çaplı toplantı yemekleri, nişan, doğum günü gibi özel günlerinizde yanınızda olmaya devam ediyoruz.

Keyifli anlar için…

Güzel şarap, iyi bir kahve, nefis tatlar ve eşsiz bir manzara ile uzun süre hafızanızdan çıkmayacak keyifli anlar geçirmek için sizleri bekliyoruz.

Lezzetli bir yemeği, Mezopotamya ovası ve Mardin Manzarası eşliğinde kaliteli hizmet anlayışımızla sizlere sunuyoruz ve bu ayrıcalığı yaşamak istediğinizi biliyoruz. İşte bu yüzden…

Her zamanki gibi hazırız…